Followers

NUFFNANG

22 June 2012

Harga Sedap Untuk Tambah Stok ...Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Hari Jumaat yang penuh dengan keberkatan untuk kiter semuerr ... Harga semasa logam emas tulen fizikal sedang berada pada paras yang sesuai untuk menambahkan stok atau baru bercadang untuk memulakan pelaburan di dalam logam berharga ini ... Jika anda belum bermula ... Ambil lah peluang sebegini untuk memulakan langkah pertama untuk mempelbagaikan cabang pelaburan anda ... Selagi anda belum memiliki logam emas tulen fizikal ... Maka anda sukar untuk menjiwai suasana pelaburan di dalam logam ini ... Baru lah semangat dan aura akan datang kepada anda ... Fikir kan yer ! ! !Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Master Dealer
Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c
"SUKA EMAS CARI AJAK"

Sekian ... bertemu lagi ... insyaAllah ... terima kasih.

Wassalam.

-Ir. AJAK-
22/06/2012


2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak sabar nk simpan duit nk beli gold..

PELABUR EMAS PERAK said...

jika perlukan bantuan saya ... sudi lah contact yer ... boleh saya sharing ilmu gold ...syokkk