Followers

NUFFNANG

26 June 2012

1 Dinar ...Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Apabila melihat emas terasa berkilau kilau di mata ... Apabila memegang logam emas tulen fizikal terasa teruja sangat ... Ada di antara rakan-rakan pembaca sekalian yang dah menerima bayaran gaji bulanan dan ada antara anda yang akan di bank gaji esok atau lusa ... Beringat lah dari sekarang untuk menabung walaupun sekeping 1 Dinar pada setiap bulan atau jika kurang mampu cuba tukarkan sekeping 1 Dinar pada setiap 2 bulan sekali ... Cuba lah konsisten dengan amalan sebegini ... Anda akan dapat lihat hasilnyer nanti bahawa harga logam emas tulen fizikal ini akan meningkat nilai nyer dari masa ke semasa ... Tak caya ? ... Cuba lah dulu baru dapat tahu hasil nyer ... Selamat mencuba !
Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Master Dealer


Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c
"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.

-Ir. AJAK-
26/06/2012

No comments: