Followers

NUFFNANG

31 August 2012

Selamat Hari Ulang Tahun Malaysia Ke 55 Tahun ...









Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Saya ingin mengambil kesempatan pada hari ini untuk mengucapkan "Heppy Besday Malaysia Ke 55 Tahun" kemerdekaan negara kita ... Betapa besar nikmat kemerdekaan yang kita sama--sama kecapi sekarang ... Sama-sama lah kiter mempertahankan kemakmuran negara Malaysia tercinta ini ...


Di dalam masa yang sama ... Peluang dan ruang yang ada di dalam kemakmuran negara ini hendaklah kiter gunakan dengan sebaiknyer untuk kiter mengecapi nikmat kemerdekaan ... Salah satu aktiviti yang seharusnyer kiter buat di dalam kehidupan seharian ialah menyimpan aset kiter di dalam bentuk logam emas tulen fizikal ... Kerana sebagaimana yang kiter semua sedia maklum bahwa logam emas tulen fizikal adalah kalis inflasi ... Cuba kita bayangkan sekiranya berlaku sesuatu yang ekstrem kepada negara yang kita cintai "Malaysia" ... Sekurang--kurang nyer kiter telah ada aset iaitu logam emas tulen fizikal yang boleh membantu kiter ... Inilah yang telah berlaku kepada "Pelarian Vietnam" suatu masa dahulu mereka datang atau lari ke Malaysia dengan membawa logam emas tulen fizikal sebagai aset untuk ditukarkan kepada barang barang atau makanan ... Sama-sama lah kiter fikir-fikir kan ...






Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer






Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
31/08/2012

29 August 2012

Anak Anak Dah Mula Menyimpan Dinar ...






Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Gambar di atas adalah anak-anak saya sedang memegang Dinar yang dibeli hasil dari mengumpul duit raya dan ditukarkan kepada emas ... Saya cuba untuk mendidik anak-anak dari kecil supaya celik tentang betapa penting nyer menyimpan aset di dalam bentuk logam emas tulen fizikal ... Harapan dan doa saya agar perkara sebegini akan dapat menjadi amalan saya dan keluarga serta menjadi ikutan kepada rakan-rakan pembaca setia yang budiman ... InsyaAllah kiter akan melihat hasil keuntungan di masa akan datang dengan kenaikan harga semasa emas simpanan itu ...

 





Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer






Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
29/08/2012

28 August 2012

Berita Semasa 28 Ogos 2012 ...



Gold mining stocks: Invest while there is still bargains
 
These three mining stocks are worth a look for gold equity investors
With gold prices high and likely to go higher, this might be the best time to invest in gold mining stocks.

Gold prices eked out a small gain Friday to close at $1,616.30 an ounce.

Comments from German Chancellor Angela Merkel Thursday supporting European Central Bank President Mario Draghi's crisis strategy to do "whatever it takes" to save the euro helped push gold prices higher.

More disappointing U.S. economic news in manufacturing and housing starts could also boost the yellow metal. The more the U.S. economy struggles, the more likely the U.S. Federal Reserve will launch another stimulus program that would favor higher gold prices.

For some investors, this adds to their dilemma of whether to invest in physical gold or gold equities.

History is on the side of physical gold. Citigroup Inc. has found that in the last five years, physical gold has outperformed global gold stocks by 120%.

But because gold stocks - and gold mining stocks in particular - have lagged gold prices, they have a lot of upside potential.

What's more, gold mining stocks offer something in return - dividends - in addition to benefiting from a continued rise in gold prices. Many commodities experts think gold prices could reach $2,000 an ounce or more within the next six months.

While not quite in bull mode, gold mining stocks have begun to stir of late. Here are three gold mining stocks worth a look for gold equity investors.
Investing in gold mining stocks
Newmont Mining (NYSE: NEM)

Recently Newmont Mining scaled back on its expansion plans but it did announce last year a plan to link dividend payouts to the gold prices.

Questions recently arose about this dividend policy, which has resulted in a startling payout ratio of 293%. That means NEM is paying out in dividends almost three times what it earns in profits.

But Newmont CEO Richard O'Brien defended the policy, saying the company's dividend was sustainable. He believes it also exemplifies Newmont's commitment to give its shareholders cash amid increasing mining costs.

O'Brien said in the July conference call that the dividend policy helps enforce discipline in the company's "capital spending and other spending requirements to ensure that we can keep the balance" of growth plans while returning money to investors.

In the first half of this year, Newmont Mining paid $350 million in dividends, an 84% increase from the previous year.

In recent quarters the company has also seen solid revenue growth thanks to the decade-long rise in gold.

Year-to-date, Newmont's shares are down about 20%, but they're up 5.74% over the last month. Wall Street's one-year target for NEM is $60.59, a 28% increase from Friday's close of $47.16.

Agnico-Eagle Mines (NYSE: AEM)

In its second-quarter earnings report, Agnico-Eagle Mines reported better production from its Meadowbank mine. The company subsequently increased its full-year outlook to 975,000 ounces of gold, up from a previous estimate of 875,000 to 950,000 ounces.

CIBC World Markets analysts subsequently increased their AEM price target from $42 to $50 based on expectations the company will continue delivering on production and that the average price of gold will increase to $2,000 per ounce.

For the year, Agnico's shares are up 29%, trading at about $47. In the past month, Agnico-Eagle has risen 25%.

Yamana Gold (NYSE: AUY)

Similar to many of its gold-mining peers, this Canadian company reported a second-quarter profit decline of 78%, attributed to lower metal prices and declining copper concentrate sales.

But in the last two years, AUY has enjoyed expanding revenue and predominately greater earnings while gold and silver prices have risen.

Compared to its peers, Yamana thinks small regarding production -- and the strategy seems to be working.

Take a look at its stock.

In the last 19 months, AUY has actually outperformed gold prices. Yamana stock is up 14% in that period, compared to a 10% increase in gold prices.

In the last three months alone the stock has increased almost 13%. Its one-year price target is $20.51, a 33% increase from Friday's close of $15.43.
Investing in gold mining stocks is not only cheaper than buying physical gold, it's a great way to ride the increase in gold prices while getting paid a dividend along the way. 
ABOUT THE AUTHOR
Deborah Baratz, Money Morning

26 August 2012

Berita Semasa 26 Ogos 2012 ...


‘Silver to hit $50 by end of 2012’


NEW YORK (Commodity Online): Silver prices likely to reach $50 an ounce and gold prices to bounce back to $1900 levels, said Stephen Smith, managing member of Smith McKenna, LLC.

According to Smith, the precious metal boom that was cut short in 2011 could be making a strong comeback in late 2012 and over the next few years.
The metal to keep a watchful eye on is silver. Analysts and precious metal experts are in harmony on predictions of silver surpassing $50/oz. and gold edging above $1,900/oz by as early as year end.
Investing in silver ahead of the future outlook for both the global economy and manufacturing sector could prove to be very rewarding. 2011 marked the end to a bullish few years which made a lot of people very wealthy.
While gold is still expensive, silver is the commodity that investors should be paying special attention to. Silver in relation to gold is priced substantially lower; it's undervalued and is expected to respond bullishly over the next few years.
Those who don't currently invest in silver should at least be gathering all the information they can. Current precious metal investors have already shifted their support and focus on the white metal amid global cues and its exceptional properties with continuing limited supply. In short, precious metals should be a part of everyone's investment portfolio; it's all about diversification.
"Most people miss out on precious metal market booms and investing in silver because of uncertainty and lack of information. Potential wealth creation is all about the long term outlook with the right position and knowledge," Stephen Smith added.
Silver has both usage as an industrial metal and value as a precious commodity; making it sensitive to the economic outlook and global manufacturing. Silver has large ties and demand in the pharma industry, solar panel production and electronics.Limited bullion supply, increased demand and global easing could send the price of silver into the clouds.
As a society we're just not as educated on precious metals as an investment source. The banking industry and Wall Street want to remain in the spotlight, but they often have their own hidden agendas. According to Smith, "Silver could perform stronger and be a better investment vehicle than your IRA/401k."
Tuesday's Q2 2012 Euro GDP report showed expected economist predictions with little impact on the silver market.Analysts are still expecting further easing amid high interest rates, debt crises, budget cuts, and limited spending. Money printing and easing could once again send precious silver and gold on a wild ride to new highs.
Silver was seen around $28/oz last week with analysts holding to their notions of silver sitting on the cusp of a strong rebound.There's a reason why investors are currently shifting their focus and doing their homework on precious silver. Its value ratio to gold is heavily skewed and stimulus efforts and economic rebounding could prove to be the recipe that silver has been patiently waiting for.
Silver is a historical form of currency and store of value. Precious metals are a physical asset meaning they are not manufactured but rather limited in supply, making their value exceptionally strong. Owning physical silver is one of the keys to investing in the white metal, staying away from ETFs, Futures and Options.

25 August 2012

Pergerakan Harga Emas .... Wowwwww Syokk !







Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Salam Bulan Syawal pada hari yang ke 7 ... Makin meriah kiter berhari raya di rumah sanak saudara ... Harga emas pun meriah jugak dengan kenaikan harga semasa ... Bermula pada bulan Syawal nie dengan trend pendakian harga yang amat memberansangkan ... Jika anda rakan-rakan pembaca yang sudah berada zon harga "'profit" ... Dah boleh berkira-kira untuk mengambil untung bagi jangkamasa singkat ... Kira duit raya lahhh nie ! ! !






Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer





Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
25/08/2012

24 August 2012

Harga Emas Mengukuh ...







Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Graf terkini di atas dengan jelas menunjukkan bahawa harga emas sedang mengukuhkan harga ... Pengukuhan harga logam emas didorong oleh kelemahan Dollar Amerika Syarikat (USD) buat masa ini ... Jangan tunggu lama-lama lagi untuk menambahkan stok logam emas tulen fizikal ... Sama-sama kiter tunggu dan lihat harga logam emas akan terus mengukuh lagi ...





Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer







Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
24/08/2012

23 August 2012

Kutip Duit Raya Untuk Beli Dinar ...






Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Sambutan Hari Raya Aidilfitri memang meriah sekali ... Rumah terbuka pun banyak diadakan ... Gambar di atas menunjukkan anak-anak pelabur emas perak sedang bersalam dengan YB Menteri Kewangan 11 untuk menerima duit rayer ... Didiklah anak-anak kiter untuk menambung hasil daripada kutipan duit rayer dengan menukarkan kepada dinar ... Syokkan ! ! !


Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...


Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer


Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:



PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c



"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
23/08/2012


22 August 2012

Berita Semasa 22 Ogos 2012 ...

Gold to bounce back to $1,900 by year end: Commerzbank

LONDON (Commodity Online): Potential for gold prices to reclaim $1,900 an ounce by year-end, said Commerzbank, the second-largest bank in Germany after Deutsche Bank.
According to the German bank, for now, gold is "refusing to budge," holding its own above $1,600 an ounce but unable to push much further.
Analysts cite several factors that could help price climb, however. They list potential for further delays to the introduction of the European Stability Mechanism because a complaint against the ESM has been filed with the European Court of Justice, which could delay the decision of Germany's Federal Constitutional Court.
"In addition, forthcoming monetary easing measures to be taken by central banks are likely to spark higher inflation rates, which should benefit gold as a store of value," the bank added.
"What is more, the escalation of tensions in the Near and Middle East is causing the geopolitical risks to increase. We are therefore confident that the remainder of the year will bring considerable price rises, and would put the gold price at above $1,900 per troy ounce by year's end," Commerzbank concluded.
Global gold prices were steady to marginally higher early on Tuesday as the market awaited government reports on retail sales and producer price inflation.
Around of 7:45 a.m. EDT, gold for December delivery was $1.30 higher at $1,613.90 per ounce on the Comex division of the New York Mercantile Exchange. September silver was up 4.8 cents to $27.815 an ounce. Spot gold was up $2.15 to $1,611.40.
The London morning hp;f fixing was $1,614.50 per ounce.

20 August 2012

Gandakan Duit Raya Dengan Tukarkan Kepada Dinar !







Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Sambutan Hari Raya Aidilfitri telah bermula selama tempoh sebulan di Bulan Syawal ... Kemeriahan sambutan hari kemenangan ini disambut oleh dikalangan kiter semua dengan penuh keseronokan ... Anak-anak lagi lah seronok kerana akan mendapat duit raya ... Saya nak bagi satu tip untuk menggandakan duit raya tersebut supaya bertambah nilai semasa nyer dengan menukarkan kepada kepingan dinar ... InsyaAllah dengan berkat kesabaran anda untuk menyimpan dinar ... Nilai dinar tersebut akan bertambah pada jangkamasa akan datang ... Ambillah peluang untuk berbuat sedemikian ... Sama-samalah kiter mendidik anak-anak kiter untuk berbuat sedemikian demi masa depan mereka ... Selamat bergumbira di Hari Raya ! ! !



PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c



"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
20/08/2012

18 August 2012

Ucapan Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2012 ...



from google


Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Saya ingin mengambil kesempatan kepada semua rakan-rakan pembaca setia yang budiman untuk mengucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri" dan "Maaf Zahir Batin" ...

 


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
18/08/2012


15 August 2012

Mampu Tanggung Risiko ...








Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Graf di atas dengan jelas menunjukkan bahawa harga emas meningkat dari masa ke semasa ... Pelaburan emas adalah untuk jangkamasa panjang ... Sekiranya anda mampu untuk menanggung risiko menyimpan logam emas melebihi 2 tahun ... Maka anda terdiri daripada golongan yang mampu untuk menanggung risiko yang lebih besar sekiranya berlaku penurunan harga buat sementara waktu ... Pasti nya kepada pemilik logam emas akan tersenyum riang apabila harga telah meningkat naik semula ...






Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer




 


Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
15/08/2012

13 August 2012

Berita Semasa 13 Ogos 2012 ...




Gold - The Safest Investment

By Jacqueline Brewster from http://www.articledashboard.com/Article/Gold-The-Safest-Investment/2957701

Today’s economic climate has pushed many people into investing in gold and gold products (gold bullion, gold shares, gold accounts, gold Sipp pensions and so on). Whatever choice you decide to make then clearly you will have to understand that you will have to do some research in advance to understand the intricacies of making such an investment and to learn what gold products are the best for you.
The vast majority of people believe that gold is the best way to protect their savings and their couldn’t be more right. When the rates of inflation are going through the roof then you can be sure that you will need a hedge fund to protect you from loosing all your savings and your wealth. This is why Central Banks are investing so heavily in this glittering metal and it should be the reason why we should follow suit.
There have been rises and falls in the price of gold that have worried many private investors. However, it is good to know that the precious metal is going through a period of price correction and that this will determine some fluctuations on the market. There has been a very long time since there was an in –depth stabilization period this is why some of the investors might be a little bit shocked. However, one should understand the fact that making a gold purchase at this moment is not something that we should neglect. Besides the advantageous prices one will also be able to make a profit as the fluctuations on the market are not severe.
Gold is definitely the safest bet we could be making at this moment, without ever thinking about fluctuations that might arise. When you are interested in such investments though you should make sure that you ask for the advice of a professional, especially when you are a first time investor and are not aware of all the intricacies of the market.
This glittering metal is one of the most traditional ways of preserving your wealth and your savings. From the early times there have been wars and battles fought for this precious metal and its value has not diminished even today. Making gold investments is clearly something that is going to help you protect your savings for the future. There are many gold products that one can choose from this is why you should make sure that you opt for the best for you and your family!

Source:http://www.articledashboard.com/Article/Gold-The-Safest-Investment/2957701


10 August 2012

Berita Semasa 10 Ogos 2012 ...




       Gold steady, stimulus hopes support

By Rujun Shen from http://www.reuters.com/article/2012/08/08/us-markets-precious-idUSBRE87501B20120808

(Reuters) - Gold was little changed on Wednesday after climbing for three days, supported by hopes that Europe and the United States would launch more stimulus measures to help shore up their faltering economies.
Investors are betting that the festering debt crisis in the euro zone could push the European Central Bank to launch a new round of bond-buying soon, buoying gold's appeal as an inflation hedge.
In the latest indicator of Europe's troubles, ratings agency Standard & Poor's revised Greece's outlook to negative, saying the debt-ridden country could need more help from its international creditors.
In the U.S., Boston Fed Bank President Eric Rosengren said the Federal Reserve should launch another bond buying program of whatever size and duration was necessary to get the economy back on its feet.
"Gold is still looking promising in the second half, with the peak physical consumption season on the horizon and more quantitative easing from the U.S. Fed still on the cards," said Li Ning, an analyst at Shanghai CIFCO Futures.
She added that the technical outlook for the precious metal also looked supportive as lows on the weekly chart had been gradually moving up since July.
Spot gold was little changed at $1,609.91 per ounce by 2:05 a.m. EDT, after rising more than 1 percent over the past three sessions. The metal has traded in a range of just over $3 so far in the day.
The U.S. gold futures contract for December delivery also traded nearly flat at $1,612.60.
Shorter-term technical analysis suggested that spot gold could fall to $1,591 per ounce during the day, said Reuters market analyst Wang Tao.
EBBING INTEREST
Relatively restrained movements in prices mean that investor interest in gold has been declining, however.
The trading volume on the popular gold spot deferred contract on the Shanghai Gold Exchange stood at 11,468 contracts on Tuesday, after double-counting, down nearly 30 percent from July's average daily volume.
In August 2011, daily trading volume was 35,086 contracts.
Spot silver eased to $27.98 per ounce, after climbing to a one-week high of $28.23 on Tuesday, but traders said the metal was still struggling to break a range that has held for more than a month.
"We would be able to talk about a break from the sideways trend if it stands steady above $28.5," said a Shanghai-based trader.

Source:http://www.reuters.com/article/2012/08/08/us-markets-precious-idUSBRE87501B20120808


9 August 2012

Bank Negara Malaysia ...





Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Akhbar Berita Harian pada hari ini melaporkan bahawa Bank Negara Malaysia mengingatkan kepada kiter semua supaya jangan tertipu dengan pelbagai skim penipuan yang menjanjikan pulangan bulanan yang lumayan dan kadangkala berselindung di sebalik logam emas sebagai umpan ... Hati-hati yer kenkawan semua untuk melabur ke atas logam emas tulen fizikal ! ! !






Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer





Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
09/08/2012

8 August 2012

Sejarah Harga Emas Akan Berulang ...







Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Pada hari ini sudah masuk hari ke 19 Ramadhan ... Maka Sholat Sunat Tarawih mulai malam ini adalah termasuk di dalam malam 10 hari terakhir Ramadhan ... Sama-sama lah kiter mengambil kesempatan untuk menambahkan daya usaha untuk terus beribadat bagi memperolehi ganjaran yang berlipat kali ganda pada bulan yang penuh barakah ini ...

Pada hari ini juga saya ingin berkongsi dengan dengan anda semua rakan-rakan pembaca setia yang budiman dengan carta graf logam emas di atas iaitu menunjukkan bahawa pattern harga pada tahun 2008 akan dijangka akan berulang kembali pada tahun 2012 ini ... Yang pasti kenaikan harga bagi tempoh jangkamasa mulai tahun 2008 ke tahun 2012 telah terbukti melebihi 150% ... Wowwwwww ... Kejatuhan harga pada tahun 2008 adalah disebabkan oleh krisis Sub Prima di Negara Amerika dan pada tahun 2012 ini telah berlaku Krisis Zon Euro di Negara Eropah ... Sama-sama kiter saksikan kebarangkalian sejarah harga emas akan berulang kembali ... Cepat-cepat ambil peluang keemasan ini untuk kiter meraih keuntungan yang lumayan pada masa akan datang ... Apa tunggu lagi ! ! !






Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer






Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
08/08/2012

6 August 2012

Berita Semasa 6 Ogos 2012 ...



   Gold investors hold firm

By Nicholas Brooks from http://www.moneyobserver.com/news/12-08-03/gold-investors-hold-firm

Despite general market disappointment, the US Fed, the European Central Bank (ECB) and the Bank of England (BoE) did not act more aggressively to ease monetary policy this week. As a result, the gold price held relatively firm, highlighting that most investors continue to focus on medium- to long-term macroeconomic fundamentals and what they imply for monetary policy later this year.
Yesterday, when it became clear during ECB President Mario Draghi’s press conference that the central bank would not be moving immediately to directly buy government bonds, risk assets fell across the board. Spanish and Italian equities received particularly harsh treatment, ending the day down 5.2 per cent and 4.6 per cent respectively. The gold price fell 1 per cent.
While the Fed, the ECB and the BoE did not announce any immediate new policies to add liquidity to financial systems and ease the strain on Spanish and Italian bond yields, the clear message from all three of the guardians of the world’s major reserve currencies is that if fundamentals do not improve quickly, more monetary easing and unconventional policies are coming.  
What does this mean for the gold price? Historically, gold has tended to perform best during periods of low real interest rates and high monetary expansion, as they are generally linked with currency debasement and systemic financial failures. Gold has historically been viewed as the ultimate store of value when investors lose faith in the governments and financial systems backing currencies.
In addition, the demand for gold has tended to move inversely to real interest rates due to the reduced opportunity cost of holding gold versus interest-bearing investments and its inflation hedge properties. With most developed economy governments faced with slowing economic growth and structurally burdened by the need for multiple years of government, bank and consumer deleveraging, real interest rates have been pushed to exceptionally low levels and are likely to remain there for many years to come. Most central banks have adopted some form of quantitative easing (QE) and other unconventional monetary policies to support growth and financial systems. For example, the US Fed has more than tripled the US base money supply through two rounds of quantitative easing, raising concerns about the future real purchasing power of the US dollar, increasing demand for gold as a hedge.
In recent weeks, it has become increasingly clear that further quantitative easing and other forms of easing from the US Fed and the ECB are the main catalysts gold investors are waiting for. The gold price jumped by 6 per cent at the end of May as weaker than expected US non-farm payroll numbers lifted investors’ hopes of further quantitative easing. Yet, the gold price rise was short-lived as Bernanke, speaking at the Federal Open Market Committee meeting on 20 June, affirmed his intentions to extend Operation Twist by $267 billion (£172 billion), disappointing investors who were hoping for a third QE programme to be announced.
However, the Fed this week has made it clear that with inflation now under control, its focus is increasingly skewed towards the second objective of its double mandate – job creation. The US needs employment growth of 100,000 just to maintain 'stability' in the job market. The indication from recent Fed statements is that consistent numbers below 150,000 are likely to trigger another round of QE. If non-farm payrolls and other growth indicators such as the monthly Institute for Supply Management surveys do not quickly show substantial and sustainable improvement, a new round of QE seems increasingly likely. With some form of QE3 from the US getting closer and the ECB yesterday clearly indicating that it is preparing the way for further rounds of bond purchases and other unconventional policies, there are good reasons to believe the gold price will move higher in the coming months.

Source:http://www.moneyobserver.com/news/12-08-03/gold-investors-hold-firm

3 August 2012

Berita Semasa 3 Ogos 2012 ...



UBS raise its one-month gold price target to $1.7000 from $1,550, and its three-month estimate to $1.750 from $1,6000 per ounce

From http://malaysiagoldinvestment.blogspot.com/2012/08/ubs-raised-its-one-month-gold-price.html

The gold price continued to consolidate after last week’s gains on Tuesday, as it hovered near $1,625 per ounce in morning trading.  The spot price of gold rose to an intra-day high of $1,631.38 overnight, but pared its gains as the U.S. dollar rebounded against a basket of foreign currencies.  Nonetheless, the spot gold price remains higher by 1.6% in July and is on pace for its first set of consecutive monthly gains since last October and November.
The broader financial markets stabilized as well on Tuesday, as equities and commodities await the outcome of central bank meetings in the U.S. and Europe later this week.  While the majority of strategists and economists do not anticipate that the Federal Reserve to launch a third round of quantitative easing (QE3) at this week’s Federal Open Market Committee (FOMC) meeting, expectations have increased considerably for next month’s session.
This morning, gold strategists at UBS raised their short-term gold price targets in light of their forecast for further monetary easing by the Fed in the months ahead.  In a note to clients this morning, UBS raised its one-month gold price target to $1,700 from $1,550, and its three-month estimate to $1,750 from $1,600 per ounce.
“Our one-month target coincides with the Fed’s Jackson Hole symposium at the end of August,” the firm wrote, “which we think will be significant for policy expectations ahead of the September FOMC meeting.”
UBS went on to say that “A sentiment shift in favor of gold is gradually occurring amongst investors. And given very light spec positioning in the market at the moment, gold has the foundation in place for a decent break. This ties in with the improving technical picture, where a break above the $1631.60 would pave the way for a more prolonged rally back towards $1700.”

Source:http://malaysiagoldinvestment.blogspot.com/2012/08/ubs-raised-its-one-month-gold-price.html

2 August 2012

Berita Semasa 2 Ogos 2012 ...



 Gold Up Big On Euro Optimism

By Chris Poindexter from http://finance.townhall.com/columnists/chrispoindexter/2012/07/27/gold_up_big_on_euro_optimism/page/full/

There were several announcements yesterday that could impact gold and silver prices going forward, but it’s hard to separate all those from the background noise of a resurgent euro.
Gold powered higher by $17.78 to $1,620.38 and silver was up $0.44 to $27.74, raising the silver/gold ratio to 59.
Wow, remember when we were plodding along, seemingly stuck in the $1,580 price range?  That was two days ago.  So why the big change?
Several factors are at work in the current run up.  The first is that the selloff in commodities was, in my opinion, overdone.  The second, specific to gold, was the announcement of a new bullionvault in Hong Kong that will be big enough to hold over 1,000 metric tons.
A new gold storage vault in Hong Kong signals that Asian demand for gold remains healthy, even if it is slowing slightly from the previous 10 years. The World Gold Council still expects Chinese demand for gold to increase 13 percent to 870 tons this year, an estimate that is actually lower than previous projections.
The biggest factor impacting gold in the short-term is the recent announcement by the European Central Bank that it will do whatever is necessary to keep the European Union together.  In its current situation that means the ECB is prepared to supply virtually unlimited support to Spanish and Italian banks to help them over the current crisis.  Unlimited support means printing an unlimited supply of euros.
Oddly, this strange bit of news propelled the euro higher against the dollar, which sort of blows a hole in the notion that markets are always rational. More likely it simply means that investors believe that a united Europe will collectively perform better than the dilution of its currency will hurt them.
One of the insidious aspects of currency dilution is that it can take a long time to manifest itself in reduced purchasing power.  It’s a good deal for governments and central banks because when they create fiat currency out of nothing they get to spend the full face value of the currency they create.  Currency dilution is in fact extracting value from the entire economic system by spreading the loss over a very large number of institutions and individuals.
Hopefully you locked in your buy prices on gold before the recent run up as there will be increased volatility in the markets until all this good news sorts itself out.

Source:http://finance.townhall.com/columnists/chrispoindexter/2012/07/27/gold_up_big_on_euro_optimism/page/full/



1 August 2012

Modal Bawah Seribu ...






Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Jika berhajat untuk melabur kepada produk jenama Public Gold dengan modal di bawah ringgit malaysia seribu ... Tur laa produk yang akan diperolehi ... Apa tunggu lagi ! ! !




 


Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer







Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c




"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
01/08/2012