Followers

NUFFNANG

24 June 2012

Demam Bola Euro VS Demam Ilmu Gold ...


Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Demam Bola Euro sekarang nie memang sedang melanda kiter semua ... Maklum lah sekarang nie dah masuk pusingan suku akhir iaitu pusingan kalah mati ... Masing-masing menjadi penyokong negara masing-masing ... Aper negara yang anda sokong ? ... Walaupun di dalam kerancakan untuk saya menjadi peminat bola euro ... Namun tujuan untuk menimba ilmu berhubung pelaburan logam emas tulen fizikal memang tidak lari daripada salah satu jadual hidup saya ... Saya berkesempatan untuk hadir pada majlis ilmu yang dikendalikan oleh "Jutawan Syukor" ... Beliau adalah seorang pelabur dan usahawan emas jenama Public Gold ... Banyak ilmu yang dapat ditimba dengan perkongsian daripada beliau ... Terima kasih "Jutawan Syukor" atas ilmu yang dikongsikan ! ! !  
Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Master Dealer
Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c
"SUKA EMAS CARI AJAK"

Sekian ... bertemu lagi ... insyaAllah ... terima kasih.

Wassalam.

-Ir. AJAK-
24/06/2012


No comments: