Followers

NUFFNANG

26 May 2012

Anniversarry Ke 11 ... Syukur Alhamdulillah !Assalammualaikum dan salam sejahtera ... Apa khabar rakan-rakan pembaca setia yang budiman pada musim cuti sekolah ini ... Mesti dah rancang dengan pelbagai aktiviti yang menarik untuk anak-anak dan family ... Betoikan ?


Alhamdulillah setinggi-tinggi kesyukuran ke hadrat "NYA" kerana pada hari ini tanggal 26hb. Mei 2012 merupakan genap hari ulangtahun perkahwinan saya ke 11 tahun bersama dengan isteri tersayang iaitu "Fatimah Binti Sahak" ... Itulah potret memori saya dan isteri pada tahun 2001 iaitu pada musim cuti persekolahan jugak ...


Sebagai seorang pelabur logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Kebahagian rumahtangga adalah kunci segala kekuatan dan kejayaan di dalam kehidupan di dunia mahu pun persiapan ke alam akhirat kelak ... Saya teruja untuk melafazkan kata-kata kesyukuran dengan segala nikmat dan kurnia dari "NYA" kepada saya dan keluarga di samping di kurniakan 4 orang cahaya mata lelaki ... Saya berdoa agar diberikan kekuatan untuk menempuh segala dugaan dan rintangan di dalam melayari bahtera kehidupan ini ... InsyaAllah ! ! !

 
Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751


Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal, ingin mendapatkan khidmat nasihat mahu pun strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c
"SUKA EMAS CARI AJAK"

Sekian ... bertemu lagi ... insyaAllah ... terima kasih.

-Ir. AJAK-
26/05/2012
No comments: