Followers

NUFFNANG

23 March 2012

Lagi Rakan Biznes ... Welcome On Board !

                                                                   
                                                               

                
                                                              

Assalammualaikum ... Bersua kembali rakan-rakan pembaca blog yang budiman ... Bersyukur saya ke hadrat "NYA" kerana masih diberi peluang dan ruang untuk saya kemaskini blog ini ... Kesempatan pada hari ini saya ingin memperkenalkan seorang lagi rakan biznes saya ... Beliau boleh dihubungi di talian:

Encik Mahadi
H/p: 013 35 11 370


Bagi rakan-rakan pembaca yang berhasrat dan mahu untuk cuba berjinak-jinak dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan  mengambil keputusan untuk menukarkan wang simpanan yang sedia ada kepada logam emas fizikal tulen atau logam perak fizikal tulen ... Inilah caranya ( klik di sini ) ... Jangan tunggu esok-esok ... Nanti menyesal tak sudah pulak disebabkan harga telah  melonjak naik...Sekiranya rakan- rakan pembaca sekalian berhasrat untuk  mendapatkan entry saya yang kemaskini secara automatik ... Jangan malu-malu dan segan silu untuk mengisi kan alamat emel di dalam ruangan "Follow By Email" pada ruangan sebelah kanan blog ini ... Percuma jerrrr !

Jika rakan-rakan pembaca ingin "add friend" dengan saya di dalam "facebook" ... dipersilakan dengan "link akaun facebook" pada sebelah kanan blog ini ...


Sebarang kemusykilan dan pertanyaan ... Sila hubungi saya di talian:

019 66 22 909
BBM PIN 23 26 3d 2c


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Emas ... Dulu ... Kini Dan Selama Nya !

Sekian ... bertemu lagi ... insyaAllah ... terima kasih.

-Ir. AJAK-
23/03/2012

No comments: