Followers

NUFFNANG

25 July 2012

Ekonomi Global Terus Merudum ...


Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Akhbar Berita Harian bertarikh 24/07/2012 melaporkan tajuk bahawa " Ekonomi Global Terus Merudum" ... Dengan keadaan ekonomi di Zon Euro terus menghadapi masalah dengan Negara Sepanyol mengikuti jejak langkah Negara Greece dengan memerlukan bantuan kewangan untuk membantu ekonomi negara tersebut ... Turut dilaporkan bahawa dengan pertumbuhan ekonomi yang perlahan di Negara China dan India ... Sehubungan dengan itu ... pasti dan yakin bahawa logam emas tulen fizikal akan menjadi pilihan utama sebagai instrumen kalis inflasi apabila keadaan ekonomi global menghadapi masalah kerana logam emas tulen fizikal telah terbukti kalis inflasi ... Apa tunggu lagi ... Miliki logam emas tulen fizikal sekarang lahhh ! ! !Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master DealerSebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c
"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.

-Ir. AJAK-
25/07/2012

No comments: