Followers

NUFFNANG

20 July 2012

Akhbar Berita Harian Bertarikh 19 Julai 2012 ...Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Akhbar Berita Harian bertarikh 19 Julai 2012 melaporkan bahawa Kerajaan Malaysia menerusi Suruhanjaya Sekuriti berhasrat untuk menubuhkan satu badan untuk menguruskan "pasaran emas dan logam berharga" ... Ini menunjukkan dengan jelas bahawa pelaburan logam emas tulen fizikal telah menjadi amat penting pada waktu sekarang nie dan menjadi aktiviti urusniaga yang aktif ... Jom terlibat secara langsung di dalam pelaburan logam emas tulen fizikal nie ... Apa tunggu lagi ! ! !


Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer


 
Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c
"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.

-Ir. AJAK-
20/07/2012

No comments: