Followers

NUFFNANG

22 July 2012

Berkongsi Pengalaman Dengan Kenkawan ..Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Pada tempohari saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit pengalaman saya sebagai seorang pelabur logam emas tulen fizikal dengan rakan-rakan yang lain di Bilik Seminar Pejabat Public Gold Cawangan Senawang Negeri Sembilan ... Dengan berkongsi ilmu sebegini akan memberi keyakinan kepada diri saya bahawa aktiviti sebagai seorang pelabur logam emas tulen fizikal akan memberi keuntungan kepada diri saya dan kepada pelabur yang lain jugak ... Syokkk berkongsi ceriter pasal gold nie ... Betoikan !


Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal ini sementara tempoh harga pada paras yang masih rendah ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer


Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c
"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.

-Ir. AJAK-
22/07/2012

No comments: