Followers

NUFFNANG

23 September 2012

Semangat Student "U" Jadik Pelabur ...

Bismillahhirrohmannirrohhim ...


Assalammualaikum dan salam sejahtera ...


Memang jelas dan nyata bahawa pada saat dan tika ini ... Pelabur emas tidak mengira usia untuk menceburkan diri ... Terbaru saya telah berkenalan dan mengenali seorang pelabur emas di kalangan orang muda iaitu student "U" ... Tidak semestinya orang kaya sahaja yang boleh memiliki logam emas ... Betoikan ... Syabas diucapkan kepada "Encik Anas Afiq" kerana telah terlibat secara langsung di dalam aktiviti pelaburan logam emas tulen fizikal ini ... Logam emas ini ibarat magnet rezeki tauuuu ... Beliau boleh dihubungi di talian berikut:


Nama   : Encik Anas Afiq
H/p      : 013 97 60 413

Rakan-rakan pembaca setia yang budiman bila pulak nak memulakan simpanan di dalam bentuk logam emas tulen fizikal nie ... Jommmm mulakan sekarang ! ! !


Rebut lah peluang untuk memiliki logam emas tulen fizikal pada masa sekarang ini ! ! !


Jika anda sudah membeli sendiri di Pejabat Public Gold ... Sewaktu untuk mengisi borang menjadi Dealer ... Jangan lupa tuliskan nama saya sebagai "Introducer" tauuuuuu ...

Nama: Ir. Abdul Razak Bin Haji Kamarudin
PG Code: PG 6751
Status: Master Dealer


Sebarang pertanyaan berhubung dengan pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Mahu mendapatkan khidmat nasihat dan strategi untuk menjana keuntungan dengan logam ini atau pun perlukan "direct personnel coaching" ... Sila hubungi saya di talian:


PELABUR EMAS PERAK
Call
SMS
+6 019 66 22 909
Whatsapp
BBM PIN: 23 26 3d 2c


"SUKA EMAS CARI AJAK"

Wassalam.
-Ir. AJAK-
22/09/2012

No comments: